sestdiena, 2015. gada 14. februāris

SAL Needleroll "Chocolate": Part 2 jeb veltījums Sirsniņdienai!

Idejiski uz šodienu - 14.februāri manam iesāktajam mini izšuvumam kopprojektā/ SAL "Needleroll "Chocolate" vajadzēja būt pabeigtam un pat noformētam, bet... bet...
Pirms 4 dienām atskaitījos par 2.daļas pabeigšanu, jo 11.februāris bija foto atskaites diena Olgai. Tas tika paveikts, bet plašāku aprakstiņu kā tapa 2.daļa / Part 2 saceru tikai šovakar. Turklāt 3. - noslēdzošā daļa vēl nemaz nav izšūta, pat nav iesākta. Tā taps tikai jaunnedēļ! 

Un nu soli pa solim, kā klājās dažādi diegi, krāsas un dūrieni ...

... zeltainās starplīnijas ar zeltaino DMC E3821 diegu un mazās, baltās sirsniņas ar balto satīna diegu S5200 ... To, kā iekājies zeltainais diegs, galīgi neesmu apmierināta, laikam ārdīšu ārā un pāršūšu. Savukārt satīnīgajām baltajām sirsniņām patīk spīduma efekts!


Nākamajā kārtā - melamžētais diedziņš Nr.4130. Gribējās tomēr kaut ko no brūnajiem toņiem, ja jau rullītim nosaukums "Chocolate" - "Šokolāde". No sākotnēji atlasītajiem 2 parastajiem brūnajiem toņiem atteicos. Kārojās ko krāsaināku ...


 ... un melanžētais diedziņš "sazobojās" ar bordīgu satīna diedziņu S3685. Iemēģināju arī balto satīna diegu, ko izmantoju minisirsniņās. Bet mājinieki tomēr vēlējās, lai būtu sarkanīgais tonis, līdz ar to atbalstīju vairākuma viedokli (2:1).


Turpinājumā pamazām sarodas sārtenas sirsniņas - mazākas un lielākas ar melanžēto diegu Nr.99, ...


... un tad no pērlītēm vēl lielākas sirsniņas ... Baltās  pērlītes (neregulārās, visticamāk - ķīniešu izcelsmes) kontrastam apzināti piešūtas ar ķiršsarkano metālisko diedziņu E815. Savukārt baltās satīna sirsniņas papildinātas ar perlamutra sārti rozīgām pērlītēm.



... un vēl nedaudz ķiršsarkanās pērlītes nepieciešamas, lai izšuvuma 2.daļa būtu pabeigta!


Trešā - noslēdzošā daļa jau gaida, kad atlicināšu tai laiku, lai pabeigtu ''šokolādīgi sirsnīgo konfektīti"!

Jauku Sirsniņdienas jeb Valentīndienas izskaņu! 

5 komentāri:

  1. Ļoti skaists darbiņš Tev top! Šokolādīgi zemenīgs un vēl ar mazām putukrējuma sirsniņām. mm...Tavs bloga ieraksts un darbiņš kā radīts tieši Valentīndienai! Gaidīšu 3. daļu!

    AtbildētDzēst
  2. Izskatās burvīgi!
    Kādā citā blogā jau manīju pabeigtu un nevaru vien pārstāt brīnīties un priecāties, kā dažādu diedzińu izvēle ietekmē galarezultātu un parāda mazu druscińu no katras izšuvējas personības!
    Arī es ar nepacietību gaidīšu trešo dalu!

    AtbildētDzēst
  3. Rakstiņš un kopā viss izskatās ļoooti skaisti. Gaidīšu nobeigumu
    Atzīšos,ka es nekad tā īsti neesmu izpratusi tās formas jēgu.. Bet nu jā, kur tik mēs tās adatiņas nespraužam... :)))
    Bet es laikam šādu skaistumu liktu mazā rāmīti-mani uzrunā tādas rakstu strīpas.

    AtbildētDzēst
  4. Es ir beigts un pagalam no šī skaistuma. Ļoti, pat ļoti patīk tavs darbiņš. Esmu sakārdināta tik ļoti, ka noteikti kaut kādā brīdī arī pati gribēšu ko šādu izšūt. Ar lielu interesi gaidīšu trešo daļu.

    AtbildētDzēst