trešdiena, 2015. gada 25. februāris

Burtiņš nr.3 - "N" - gatavs / "WINTER" /


Trešais burtiņš "N" no uzraksta WINTER / ZIEMA (The Cricket Collections, design - Vicki Hastings)  ir pabeigts vairāk kā nedēļu atpakaļ, bet tikai tagad godpilni atrādās...


Vispār šis dizains šujas viegli, bet tās mokas ar sniegavīru gandrīz piebeidza manu izšūšanas prieku. Liekas, kas tad tur -  liels, vienkrāsains laukums, bet ... ir vien liels "bet" ... sniegavīrs jāizšuj ar metālisku efektdiegu. Oriģinālā nepieciešams Kreinik Blending Filament Pearl (032) diedziņš, kura man izšūšanas brīdī nebija, tāpēcizlīdzējos ar līdzīga baltā toņa diegu no DMC kolekcijas - DMC Diamant D5200 . Šis pats metāliskais efektdiegs nepieciešamas arī sniegpārsliņu izšūšanā.
  • Sniegavīru izšuvu ar pavedienu, kur 2-ās kārtās baltais efektdiegs un 1-kārtīgs parastais DMC Blanc (baltais) diedziņš. 
  • Sniegpārsliņam pavedienā -  2-ās kārtās baltais efektdiegs un 2-kārtīgs parastais DMC Blanc diedziņš, lai nedaudz radītu 3D efektu.
Kā jau efektdiegi mēdz darīt - tas neklājās tik glīti, kā es to vēlētos. Turklāt vēl ķērās, meta cilpiņas. Nu vispār  - vienas mocības, svīšana un domas par balderiāna pilieniem (kuras gan nekad vēl neesmu lietojusi) un biju bezgala laimīgi, kad sniegavīrs bija pabeigts. 
Oriģināldiegu gan pasūtīju i-neta veikalā un tas ceļo no Itālijas, lai es varētu klātienē salīdzināt ar aizvietotāju un nākotnē izmantot kādā citā izšuvumā.

  Mēģinu fotokadrā noķert sniegavīra vizuļošana, kas rada sniega mirdzuma efektu. Tiesa, ne visai veiksmīgi, bet nelielu nojautu par mirdzumu rada.



 ... sniegavīra augšdaļas tuvplāns ... patīk man tās zarainās rokas! Vispār jau tāds simpātisks kungs sanācis, ar hūti, ar elegantu šalli un koši burkānu

  ... vēl viens sārtais mazputniņš košumam  un trešā sniegpārsliņa ...

 .. raibā bumbuļcepure, kas uztupinājusies uz "N" un jau ceturtā sniegpārsliņa ...


Un nu detaļas, rakursi, skati šā un tā!

Tāds uzraksts izskatās, kad pabeigts trešais ziemīgais burtiņš!


 Atlasītie diedziņi burtam "T"... un process var turpināties!

Paldies, ka sekojat līdzi un atbalstāt šo izšūšanas procesu!
Uz drīzu jo drīzu tikšanos!!! "T" burtiņš šūsies noteikti daudz, daudz ātrāk ...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru