svētdiena, 2015. gada 1. februāris

Pirmais burtiņš - W - gatavs! /"WINTER"/

Sveikas!
Nāku palielīties, ka savu šīs nedēļas plānu un apņemšanos esmu izpildījusi un jau piektdienas vakarā pabeidzu pirmo burtiņu "W"  uzrakstam "WINTER". Tas iesākums pirmajam no četriem dekoratīvajiem uzraktiem gadalaiku kopizšūšanas projektam "Four Happy Seasons - 2015".



Tātad burtiņš W visā savā krāšņumā -
Šuju uz auduma Lugana  - 28 ct Blue grey, izmantoti DMC diedziņi nr. 502, Blanc, 223, 224, 3865, 598, 3047, 816, 729, 310 un 646.
Burtiņš izšūts, bet vēl trūkst sniegpārsliņas. Tās izšūšu vēlāk. kad būšu tikusi pie diega "Kreinik Blending Filament 032", lai veidotu jaukto toni ar DMC Blanc. Tas dos pārsliņām un vēlāk arī sniegavīram sniega spīduma efektu.

Un te burtiņš šā ...

... un burtiņš tā  ...

Daži tuvplāni:
- ar mazu, bet uzmanību piesaistošu putniņu,



- ar apsnigušu mājiņu,

- ar kūpošu skursteni mājīgumam un siltumam "Ziemā""!

Nu burtiņš izgrozīts, apgrozīts un atrādīts no viena sāna, no otra, no augšas no apakšas!

Atgādināšu, ka galaiznākums būs šāds un tam jābūt gatavam līdz februāra beigām. Vēl četras nedēļas, ko rosīties. Gan paspēšu...

Uz drīzu tikšanos jau ar burtiņu "I"! :)

2 komentāri:

  1. Uzmanību piesaistoši gadalaiku burti un motīvi. Var redzēt, cik Tev liels prieks par W burtu :)
    Man arī patiktos tādi uzraksti, bet es labāk tādus izšūtu latviski. Nu ko, visas iespējas radoši padarboties, ja paraugs ir, vai ne?!
    Lai prieks "rakstīt" tālāk!

    AtbildētDzēst
  2. Paldies, Ritiņ, par novēlējumu!
    Es noteikti atbalstu Tavu patikšanu izšūt burtus latviešu versijā un arī labprāt būtu gatava tos redzēt dzimtajā valodā. Bet šajā gadījumā man iepatikās visu gadalaiku burtu angliskā versija ar visiem tiem mazajiem smalkumiņiem, kas raksturo attiecīgo gadalaiku.
    Šujas ļoti raiti, pat teiktu - ātri klājas krustiņi. Vismaz iesākums ir ļoti daudzsološs un ceru, ka arī turpinājums tāds būs!

    AtbildētDzēst