sestdiena, 2016. gada 23. aprīlis

Needleroll "April" - 1

Iespēja izšūt Olgas radītos izšuvumus par baltu velti negadās gluži katru dienu un vilinājums izmanot šo iespēju ir pārāk liels, lai no tā atteiktos. Tiesa, no iepriekšējā projektiņa Berlingot "Convallaria"pagājis pavisam neilgs laiks.
Šoreiz Olga apspēlējusi pavasara tēmu un Aprīli. Top rullītis "Aprīlis" / Needleroll "April" (OlgaHDStitch design).

Kā jau ierasts - izšuvuma shēma sadalīta vairākās daļās. Jāpabeidz viena daļa noteiktā laikā, lai seņemtu shēmas nākamo daļu. Noteikumi skaidri, labi zināmi un laika limits mobilizē, "sapurina", neļaujot izšūšanas procesu vilkt garumā...

Pabeigta 1.daļa / Part 1



Process...
divu toņu melanžētie DMC diegi + variācijas ar pērlītēm



Zaķītis ir meitiņas Lauras darinājums skolas rotaļlietu gatavošanas pulciņā. Adītais kvadrāts gan ir skolotājas veikums, jo Laura vēl savos "8" nemāk adīt. Lauras ieguldījums - sašūta muguras vīle, piepildīta galva, puncis un piešūtas pērlītes acīm, degunam.

Izšuvums tīši vai netīši pieskaņojies šī gada "Lielās Talkas" dienas krāsu gammai...

 



:)    Uz drīzu tikšanos Aprīļa turpinājumā!   :)

4 komentāri:

  1. Cik forši, ka mums ir izšūšana, jo paskatoties uz šīm visām krāsām, kas ir un kas būs... aizmirstas par to, ka aiz loga krāsu vēl joprojām nav..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, Jana - bez izšūšanas nevaru iedomāties savu ikdienu! Šī relaksējošā nodarbe palīdz sakārtot domas, gūt prieku no krāsām izšuvumos - pieturoties pie noteiktiem toņiem shēmās vai mums pašām veidojot savu krāsu salikumu... Tā ir fantastiska iespēja gūt saules siltumu, kad tās nav, vai koši ziedošas pļavas zaļu un krāsu pārbagātību.
      Nesaprotu, kur šogad palicis pavasaris? Tas aukstums, drēgnums ... brrr... jācer, ka saulīte mūs tomēr drīz aplaimos un visus sasildīs! :)))

      Dzēst