sestdiena, 2016. gada 2. aprīlis

"Lieldienu zaķa" pārsteigums no Zaķumuižas!

Visi piekritīs, ka saņemt dāvanas vienmēr ir patīkami!

Šogad Lieldienu gaidīšanas laiks pagāja kādas nelielas dāvaniņas sarūpēšanā Lieldienās vienai no krusturiens.lv rokdarbu draudzenēm.

Kamēr es vēl čubinājos un pieliku "punktus" manis iecerātajai dāvaniņai un uz pastu nemaz nesteidzos, jo zināju, ka pārsteigumu nodošu tieši rokās, tikmēr 22.marta rītā tā ap plkst. 7.30  mani burtiski pārsteidza pastnieka zvans pie durvīm (divreiz gan nezvanīja :D, kaut atstlēgu tieši tajā rītā uzreiz atrasts nevarēju). Biju piemirsusi, ka arī pie manis jāatceļo kādam jaukam Lieldienu sveicienam.

Paciņu saņēmu, parakstījos un vien pievērsu uzmanību, ka sūtītāja ir Gunita no Zaķumuižas. Oho, cik zīmīgi un piederīgi Lieldienām! Un tad jau steidzoties uz darbu, paciņu noliku... un piemirsu līdz nākamajai dienai. Tikai tad attapos, ka pasta sūtījums jāattaisa un jāizbauda dāvanu saņemšanas prieks.

Kā pirmais no pasta kastes ārā gribēja tik zaķis...


... un tad raibas šokolādes oliņas un koši pīlēni.


Un tāda visa košā, priecīgā, saldā un pavasarīgi iedvesmojošā dāvaniņa!

Bet atverot skaisto kārbiņu-cibiņu, pārsteigumi turpinājās - tajā sev patvērumu bija atradušas vēl 3 glītas un oriģināli darinātas oliņas - īsti neatpiņķerēju darināšanas tehniku - vai nu tamborēts, vai mezglots. Jāprasa autorei, kā tādi smukumi tapuši?




Paldies Gunita par skaisto pavasarīgo kārbiņu!!!!! :)))
 Vēl pielietojumu tai neesmu radusi, bet tukšā noteikti nestāvēs, ja pa māju rosāmies 3 meitenes. Gan kādas smukumlietiņas te atradīs mājvietu!




Oliņu rokāde: olas-dekori ārā, šokolādes olas iekšā!


Apsveikuma kartiņuv rotāja mīlīgs zaķēns.








Šūpojies Lieldienās,
Priecājies Lieldienās - 
Par baltiem pūpoliem,
Par raibām oliņām!








Un te ielūkojoties "pa adatas aci" - top mana dāvaniņa Lieldienu apmaiņas projektam...

P.s. Apsveikums ar zaķi man dzimšanas dienā no vecākās meitiņas Lauras!

2 komentāri:

  1. Prieks vērot Lieldienu projekta dāvaniņas, ko jūs viena otrai esat sagādājušas. Noskatījos izšūtajos darbiņos, pirksti pilnīgi kņudēt sāka, tāpēc pieteicos Otrajai Elpai un jau iesāku jaunu darbu.
    Un Lauras zaķis - tik mīlīgs!

    AtbildētDzēst
  2. Forša dāvaniņa :) Re, tev tāpat kā man ir jauna dārgumu glabātuve. :D

    AtbildētDzēst