svētdiena, 2016. gada 10. aprīlis

Berlingot "Convallaria", Part 2

Otrais turpinājums "vistiņai" Maijpuķīte jeb  Berlingot "Covallaria" (dizaina autore OLGA HDSTITCH - te pašas Olgas versija)

Pirmā daļa/Part 1






"Vistiņas" 2 daļa / Part 2
Izšuvums divu dienu laikā kļuva krāsaināks un daudzveidīgāks:

Gaišajam diedziņam piepulcējās pavasara zaļums, veidojot telpiskus rombus un spalviņas.



Izšuvums neslinkoja un devās līdzi brīvdienu izbraukumā pie Baltijas jūras - Vecāķu pludmalē. Kamēr mazās  aktīvistes iekaroja smilšu plašumus un piejūras kāpās ripinājās, šūpojās, lasīja čiekurus un dzenāja bummbu, "vistiņai" iekrāsojās spārniņi ar brūnganiem un violetiem toņiem.



Šī starpcitu - kreisā puse...

Pavasaris istabā!
 Gaidu šovakar turpinājumu no Olgas.



Lai silta, saulaina un priecīga darba nedēļa mums visiem!

6 komentāri:

  1. Kaut kas atkal aizraujošs! Jauni raksti, jaunas krāsas. Pavasarīgie toņi ļoti pievilcīgi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par atzinību!
      Šis projektiņš šonedēļ uz "Otrās Elpas" rēķina. Bet nevarēju nepiedalīties. Patīk man šie Olgas "šovčiki" un dizainēties izšuvumi ļoti, ļoti.
      Par krāsām man bija lielas svārstības, jo Olga pati šuva zilajā krāsu gammā. Es tomēr gribēju kaut ko dzīvīgā, pavasarīgākā toņkārtā. Zilais šķita tāds pavēss. Bet kādā citā reizē vajadzēs zilumam pievērties.

      Dzēst
  2. Ļoti skaisti!!! Un interesanti dūrieni, solās būt fantastisks galarezultāts. Mēs tikko vakarā atbraucām no jūras, šodien bija paliels vējš, pie pašas jūras smilšu mākonis, toties kāpās gan ok, saule un silts. Kārkli fantastiski zied, ļoti skaisti.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies!!! Man arī patīk un ar ieinteresi gaidu nākamo daļu un jaunus dūrienus.
      Mums vakar bija fantastiska diena pie jūras - saule, pat ciešams ūdens, kurā pirlstu galu pamērcēt, un no vēja ne miņas - gan pie jūras , gan kāpās. Jūra kā s[pogulis!
      Kāpās vispār varēja sauļoties, ko kāda kompānija gados pat izmantoja, turklāt bērnu laukumiņā. Es gan tik seju pret sauli pagriezu, kamēr pēdējos "šovčikus" Maijpuķītei iešuvu!!!

      Kārklu ziedonis tiešām šobrīd "jāķer". Kamēr pa kārkliem mīcījos, viens vīrietis koka celiņu uz jūru cītīgi tīrīja no sapūstajām smiltīm. Kad meitenes bija galīgi sagurušas un sākām uz auto pusi kustēt, viņš man pat apvaicājās (krievu mēlē), kur tad bildes varēšot apskatīt? Kautrīgi atteicu, ka tikai savam hobijam. Bet no malas esot ļoti profesionāli darbojusies. Tad viņš vēl piebilda - cik cilvēku pa dienu esot te gājuši šurpu turpu, bet pūpoliem neviens tāaadu uzmanību neesot pievērsis un tik īpaši fotografējis!!!! Laikam teiktais jāuztver kā kompliments!

      Dzēst
  3. Man ļoti patīk šis process! Tik interesanti tie izšūšanas veidi. Ceru, ka es arī reiz kam tādam saņemšos:))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jana, paldies! Dzirdēt Tavu vērtējumu ir patīkami. :)))
      Bija šoreiz iedvesma izvērstākai fotosesijai un kolāžu veidošanai.

      Saņemies gan kādreiz un pievienojies, tas tiešām ir tā vērts. Man tā vienmēr ir svētīga krāsu terapija, jo nekad nezinu, kāds īsti būs galarezultāts. Tas nav paņemt un izšūt jau no gatava komplekta. Liela vaļa fantāzijām, tā brīža noskaņojumam un visdažādākajiem krāsu salikumiem.
      Īsti neizskatīju, bet šo "vistiņu" darina ļoti, ļoti daudzas rokdarbnieces. Olgai milzu galerija salikta ar 2.daļas izšuvumiem. Iespaidīgi!

      Dzēst