pirmdiena, 2015. gada 18. maijs

Mystery SAL - Needleroll "Symmetry": Part 1

Sveiciens visam pašā pavasara plaukumā!
Pēc tāda pavasarīga saguruma  un ieilgušas  klusuma pauzes no manas puses atkal ar lielu azartu iesaistos jaunā noslēpumainā projektiņā pie Olgas "Mystery SAL - Needlleroll "Symmetry".

Diedziņi - DMC Colour Variation 3 toņi, 2 veidu pērlītes un  audums izvēlēti.




Pirmā daļa (Part 1), kurai jābūt pabeigtai un nosūtītai Olgai līdz 18.maija vakaram, izšuvās diezgan ātri, jo nebija pārāk piņķerīga un darbietilpīga. Tā būs centrālā daļa (sleja) no 47x43 rūtiņām (9x8 cm liels izšuvums).

Pamazām top kaut kas neliels, bet droši vien gana grezns!!!
Piedodiet par bildēm - tās šoreiz tādas izplūdušas, miglainas, bez fokusa - negribēja man klausīt fotoaparāts... gan jau nākamajā reizē tas labosies :))




Otrā daļa (Part2) jau drīz - pēc pāris dienām ...






4 komentāri:

  1. Grezns gan. Un tik krāšņs sākums!
    Prieks pie tevis skatīt šo jauno sākumu!

    AtbildētDzēst
  2. Paldies, Ritiņ! Nevarēju īsti izšķirties starp ķiršsarkano un violetīgo toni iesākumam. Paliku pie piesātināti sarkanās gammas izšuvuma centrālajai daļai. Līdz ar to arī pārējie 2 diedziņi pieskaņojās, lai sarkanajam būtu kontrasts - pavasarīgs...
    Ar lielu nepacietību gaidu šovakar pastu no Olgas ar turpinājumu.

    AtbildētDzēst
  3. Sākums daudzsološs un noslēgumā būs kārtējais nepārspējamais skaistums

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Evija, paldies - man liels prieks, ka Tu arī esi pievienojusies Olgas dizainu izšuvējām. Tas ir tik iedvesmojoši, gaidīt nākamās kārtas shēmu un to īstenot pēc savas gaumes, noskaņouma un krāsu izjūtas!

      Dzēst