ceturtdiena, 2016. gada 7. aprīlis

Berlingot "Convallaria", Part 1

Lieldienu laiks pasaulē vēl turpinās. Un kas ir galvenais olu gādātājs?! Zaķis vai vista? Pasaku un leģendu pasaulē galvenā loma atvēlēta Lieldienu zaķim, bet realitātē patiesā olu sarūpētāja ir vista.

Tāpēc lai top kāda "vistiņa"!
Atkal jau jūsmojot par Olgas izšūšanas dūrieniem, krievu mēlē tas labskanīgāk - "šovčikiem", top "vistiņa" - Berlongot "Convallaria".

Droši vien līdzīgi kā man - rodas jautājums, ko nozīmē "Convallaria"?  "Iemetot aci" google meklētājā, atklājums ir pārsteidzošs - izrādās, šis sarežģītais, latīniskais nosaukums ir romatiskā maijpuķīte jeb kreimene. Tā lūk - būs "vistiņa "Maijpuķīte"!!! :)

Pirmā daļa / Part 1 gatava!



Rokdarbniecēm, kuras iepriecina sekošana procesiem un patīk vērot izšuvumu, piedāvāju savu izvērsto procesa fotosesiju:










 Un te jau gatava 1.daļa -






Pēc pārdienām vajadzētu būt gatavai 2.daļai!
Jauku, saulainu un plaukstošu Pavasari!!!

3 komentāri:

  1. Man ļoti patīk šie "šovčiki" it īpaši tāpēc, ka pēc vienad shēmas sanāk tik atšķirīgi darbiņi. Tavai vistiņai ļoti maiga pasteļtoņu "astīte".

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, Evija!
      Nu jau "vistiņa" tikusi pie krāsainiem spārniņiem, jo 2.daļa arī pabeigta
      Jā, man arī patīk šī dažādība, ko katra meitene ar savu diegu krāsu izvēli rada. Fantastiski galrezultāti sanāk. Par gaumi gan nestŗīdās, bet daži salikumi manā mentalitātē ne vienmēr ierakstās.

      Dzēst
  2. Man ļoti patīk šie "šovčiki" it īpaši tāpēc, ka pēc vienad shēmas sanāk tik atšķirīgi darbiņi. Tavai vistiņai ļoti maiga pasteļtoņu "astīte".

    AtbildētDzēst