pirmdiena, 2014. gada 24. novembris

SAL "Ein Stiefel voller Geschenke": Part 2

Ohohoho - esmu pabeigusi 2.lapu izšuvumam "Dāvanu pilns zābaciņš" Viktorijas organizētā kopšūšanas projekta ietvaros SAL "Ein Stiefel voller Geschenke" (UB design).

Līdz ar 2.lapu izšuvums divu nedēļu laikā  kļuvis par apmēram 2050 krustiņiem krāsaināks. Izšūtas visas dāvanas, eglīte un vecītis sarkanajā mētelī. Arī zābaciņš jau sāk atklāties.

Gandrīz piemirsu - būtu pabeigusi 2.lapu ātrāk, taču vairākas reizes dabūju izārdīt jau sašūto - vecīša sarkano mēteli pāršuvu pat 3 reizes, biju pārskaitījusies (pat 2 reizes pēc kārtas) par vienu rūtiņu un nebija vietas brūngandzeltenīgajai dāvanu kastei.  Tā, lai trīsreiz būtu jāārda, man gadījās pirmo reizi. Un arī zābaciņa baltumu labajā pusē nācās līdz ar to izārdīt un pāršūt, jo to savukārt biju izšuvusi no sarkanā mētelīša atrašanās vietas. Tā lūk man nevaicās. Iemesls šādām kļūdām laikam ir tas, ka neesmu sarūtojusi audumu. Bet nu jau šī neveiksme gandrīz ir piemirsies. Ļoti ceru, ka 3.daļa šūsies raitāk, bez pārskaitīšanās!

Un te pāris bildītes ar tuvplāniem - petite stitches, backstich.


Turpinājums  ar 3.lapu sekos jau pavisam drīz!
Jauku visiem turpmāko nedēļu!!!

4 komentāri:

  1. Skaiti un ļoti raiti Tev top zābaciņš! Tu neticēsi...man ir pilnīgi tā pati nelaime..pēdējā laikā, to vien daru kā ārdu darbiņus, un arī esmu pārsakitījusi krustiņus vairākas reizes un tik un tā pēkšņi kļūdas aumaļām atklājas un tie mezgli..kaut kāda maģija, bet par laimi šis mēnesis drīz beigsies un ceru, ka decembris būs pozitīvāks! Lai Tev bez mezgliņiem un pārskatījumiem raita 3. lapa!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Aiva, paldies par atzinīgajiem vārdiem!
      Jā, cerams, ka visas ķibeles ar pārskaitīšanos un diega mezglošanos būs beigušās. Šis laikam bijā tāds čika laiks krustiņotājām.

      Dzēst
  2. Jā... tā laikam ir kāda epidēmija. :( Pārskatījos un nevietā izšuvu ap 8'000 krustiņu. Nu sēžu un gudroju, ko lai dara.
    Tavs darbiņš tik spilgts, krāsains, nu pilnīgi atbilstošs gaidāmajiem svētkiem!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hela - Tev nu gan neraža, ja tik daudz nevietā krustiņi sabiruši. Ir gan ko galvu palauzīt. Laikam kaut kas liels atkal top, ja? Tad jāvēl - lai raiti krustiņi turpmāk!!!
      Mani šajā vācu dizainā tieši piesaistīja tās košās krāsas, ņemot vērā šī gadalaika miglaino pelēcīgumu mūsu platuma grādos.

      Dzēst