sestdiena, 2014. gada 18. oktobris

SAL Mystery Needleroll "Acorn"

Noslēpumainais kopprojekts "Acorn" (Ozolzīle)
  
 Pēdējā laikā esmu gatava iesaistīties dažādās avantūrās. Šī ir īpaši fiksa ideja - ieraudzīju šīs Oļas blogā iesāktu procesu un nonācu pie citas Oļas bloga, un ļoti gribējās piedalīties. Ātri sameklēju audumu (20x20 cm, izšuvums būs 8x8 cm.), piemeklēju diedziņus, pērlītes pēc saviem ieskatiem - te brīva vaļa, norādes nebija.

Te 1.posms - līdz 18.10.2014. plkst. 20.00


Izšuvumam izmantots audums Murano (32 count), DMC parastie, melanžētie un Effect izšūšanas diedziņi un Mill Hill pērlītes - zeltītas un violetīgas.


Te ieskatam - kā tapa 1.daļa:







****************


Laika izšūšanai nebija daudz, lai arī izšuvuma 1.daļa nav apjomīga. Ja varētu tikai izšūt, tad droši vien pāris stundas un gatavs, bet... 2 bērni... pusdienas...  un ap dienas vidu iesāktais izšuvums tapa gatavs tikai vakarā - strauji jau pietuvojās vakarpuse plkst. 20 pēc Latvijas laika (Krievijā jāpierēķina stunda klāt - jāatskaitās līdz 21.00) un vajadzēja atskaitīties.
 Sastresojos, ļāvu jaunākajai meitiņa sev līdzās padarboties ar to, kas pa rokai - iekosts banāns, zobu bakstāmie, dekoratīvie iesmiņi - un sanāca "ezītis". Uzreiz nemaz nepamanīju, jo biju pārņemta ar bilžu ievietošanu un ziņas ievietošanu. Kad ieraudzīju biju patiešām pārsteigta ka mana pusotrgadniece Elziņa to ir paveikusi. 

Ar nepacietību gaidīšu tehnisko zīmējumu 2.daļai! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru