sestdiena, 2015. gada 7. februāris

SAL Needleroll "Chocolate" : Part 1


Tuvojas diena, ko daudzi apzīmē par "Sirsniņdienu"- 14.februāris. Šai dienai par godu Oļa piedāvā izšūt pašas sagatavotā oriģināldizaina adatu rullīti - Needleroll "Chocolate" romantiskās noskaņās. Kāds tas būs, kā ierasts - ir noslēpumā tīts...

Pēc noteikumiem līdz sestdienas vakaram - 7.februārim plskt. 21 pēc Maskavas laika, jābūt izšūtai rullīša / Needleroll "Chocolate" 1.daļai / Part 1 ar hohla design.

Te tā būtu -

Izšuvuma izmērs būs 51 x 57 rūtiņas. Pagaidām aizpildītas 9 rūtiņas no augšdaļas.

Izvēlējos šūt uz vienmērīgā pinuma audumu Murano 32 ct Ivory tonī. Iesākumam esmu atlasījusi 6 DMC diedziņus un 3 toņu pērlītes (vai nu čehu, vai ķīniešu ražojuma, īsti nezinu). To, vai visus diegus izmantošu, neesmu pārliecināta. Varbūt kādu pamainīšu, ja radošajā procesā jutīšu tādu nepieciešamību.
 


1.daļā iešūts  DMC melanžētais diegs nr. 99,


papildināts ar efektdiega E815 un parasta DMC152 sajaukumu -




Un visbeidzot, pamīšus piešūtas sarkanas un baltas pērlītes.


Knibinoties ar šuveklīti un rosoties arī ap mājas sadzīviskiem darbiņiem - zupu vārot, Elziņu noliekot gulēt pusdienlaiku,  Lauru pierunājot palasīt kāda gabaliņu no grāmatas - šis mazumiņš tapa visas dienas garumā. It kā neliels darbiņš, bet tomēr laikietilpīgs sanāca. Rezultāts man patīk! Un jums? 


Mini šuveklītis iegūlis kastītē līdz rītdienai, kad būs saņemta shēma 2.daļai / Part 2, ko var saņemt tikai tad, ka Oļai nosūtīta fotoatskaite par pabeigto 1.daļu viņas noteiktajā termiņā. Tas ir pagūts izdarīt laikus, gaidu shēmas turpinājumu ... 

Uz saredzēšanos jau drīz! 

5 komentāri:

  1. Atbildes
    1. Paldies, pagaidām jau grūti saprast, kāds skaistums būs galarezultātā! Bet solās būt oriģināls un romantisks!

      Dzēst
  2. Burvīgi, sarkanais iedvesmo! Prieks vērot Tavus procesus!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tev, ceita, vienmēr darbiņos tie košie, dzīvespriecīgie toņi, kas iedvesmo un iepriecina. Man arī sakārojās izbaudīt sarkano krāsu gammu. Paldies, priecājos, ka patīk!

      Dzēst
  3. Jau tagad izskatās skaisti un daudzsološi. Es arī būtu uzķērusies uz šī projektiņa, bet nu jau gan visu esmu nokavējusi. Bet būs dubulta interese vērot tavus turpmākos procesus.

    AtbildētDzēst